O V E R


Wat leuk dat je een kijkje op mijn website neemt! Even voorstellen; ik ben  Marlijn van Egeraat, 33 jaar  en ik woon in Bergen op Zoom.  Gek op mensen en mooie dingen. Nog meer op de verhalen achter die mensen en dingen. Ik voel me dan ook als een vis in het water  in het werken binnen de psychotherapie.  Ik ga graag de diepte in en doe de dingen het liefst voor de volle 100%. Mijn geluksmomentjes? Wanneer dingen samen komen en kloppen!

Ik kom uit een grote familie waar creativiteit door de aderen stroomt. Muziek maken en luisteren, zingen, liedjes schrijven, verhalen verzinnen, klussen, fantaseren en tekenen..  het is me met de paplepel ingegoten om van niets iets te maken! Een heerlijke tegenhanger van mijn meer ‘verbale werk’. Het liefst laat ik alles even los en verdwaal urenlang in de combinatie van mooi papier, fijne kleuren en muziek.

Een paar jaar geleden kwamen mijn liefde voor mensen, verhalen en creëren samen in het maken van handgetekende kaartjes met een persoonlijke boodschap. Vaak simplistisch en met een knipoog. Na lang experimenteren deel ik mijn kaartjes nu graag met de wereld. Ik ben benieuwd wat je er van vindt!

Wil je meer weten over mijn kaartjes, over mijzelf of gewoon een berichtje achter laten? Leuk! Dit kan via het contactformulier of via info@kaartjevanmarlijn.nl.

 

 

© 2020 - 2023 Kaartje van Marlijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel